fbpx Skip to main content
Beste Investeerders en andere belanghebbenden,

Inmiddels zijn wij een paar dagen online met ons nieuwe platform. Wij merken dat hieromtrent vragen ontstaan en er toelichting nodig is. Daarom deze nieuwsbrief om duidelijkheid te scheppen in de meest gestelde vragen.

Online Paymentplatform
Met de overstap naar het aanbod- en investeerplatform is gekozen voor een nieuwe betaaldienstverlener; Online Paymentplatform.
Online Payments staat onder toezicht van De Nederlandse Bank en is daarmee dus uiterst betrouwbaar. Al onze geldstromen lopen via dit platform en niet via SamenInGeld BV. Hierdoor is uw geld extra beveiligd en onder toezicht.
Dit platform biedt o.a. de mogelijkheid om geld in een bouwdepot te houden zodat kort lopende leningen voor nieuwbouw en verbouwingen ook gefinancierd kunnen worden. Meerdere rente- en aflossingsbedragen worden gebundeld tot één maandelijks bedrag.  Voor onze investeerders uit België verschaft het platform toegang tot Belgische Ideal-betalingen.

Dubbele betaalverzoeken
Zoals je wellicht gemerkt hebt, zijn gisteren de eerste betaalverzoeken verzonden voor de projecten die a.s. maandag en dinsdag passeren bij de notaris. Het is mogelijk dat je meerdere betaalverzoeken voor dezelfde investering hebt ontvangen. Dit was uiteraard niet de bedoeling, onze excuses daarvoor. We verzoeken je daarom om er één (of meer indien je in meerdere schijven hebt geïnvesteerd) te betalen en de rest als niet verzonden te beschouwen.
Wij verzoeken je om deze betalingen zo spoedig mogelijk te doen zodat de gelden tijdig bij de notaris kunnen zijn.

Samenvattend overzicht investeringen
Op dit moment is er geen samenvattend overzicht van je huidige investeringen zichtbaar in je account. Hier wordt aan gewerkt en zal t.z.t. zichtbaar zijn.

We kunnen ons voorstellen dat de overgang naar het nieuwe platform wennen is. De voordelen van ons nieuwe platform zul je spoedig gaan ervaren. Wij danken je voor je begrip en flexibiliteit!

Uiteraard zijn wij op kantooruren telefonisch bereikbaar voor eventuele vragen en opmerkingen.
Ook kun je mailen naar; info@sameningeld.nl

Met vriendelijke groet,
Het SamenInGeld team

Author SamenInGeld

More posts by SamenInGeld