fbpx Skip to main content
Nieuws

Beleggen in maatschappelijk gezond vastgoed

By 28 juli 2016augustus 2nd, 2020No Comments

Maak kennis met Pepijn Bakker, hypotheekaanvrager bij SamenInGeld!
Mijn naam is Pepijn Bakker. Aan het begin van mijn carrière heb ik als hypotheek adviseur gewerkt voor diverse geldverstrekkers, waaronder ING, Aegon en een groot makelaarskantoor in Zuid Limburg. In 2000 kreeg ik een ernstig auto-ongeluk, vanaf toe heb ik het roer omgegooid. Onroerend goed heeft altijd mijn interesse gehad. Na het ongeluk heb ik mijn volledige aandacht verlegd naar de belegging in en de verhuur van onroerend goed.

Bekijk hier mijn project bij SamenInGeld

Wat bedoel ik met maatschappelijk verantwoord beleggen in vastgoed?
Een van mijn kinderen heeft ‘kern-autisme’. De extra zorg en aandacht die hiervoor gegeven wordt door hulpverleningsinstanties heeft mij aan het denken gezet. Ik ben samenwerking gaan zoeken met gemeenten en instanties welke een sociaal maatschappelijke bijdrage leveren aan mensen met een aandoening of beperking. Daardoor is het voor deze mensen mogelijk een zelfstandig leven op te bouwen. Diverse appartementen zijn verhuurd aan mensen die begeleid worden op weg naar een eigen plek in de maatschappij. Dit geeft naast een gezonde belegging ook als mens een morele voldoening.

Waarom SamenInGeld?
Tot op heden zijn de woningen altijd gefinancierd door eigen middelen in combinatie met bancaire Mijn beleggingsportefeuille wil ik herfinancieren en verduurzamen. Daarom heb ik gekozen voor crowdfunding via SamenInGeld. Dit biedt de investeerder een grote mate van zekerheid vanwege hypotheekstelling. Men krijgt een betere rente dan bij de bank.

Pepijn Bakker: “Mijn passie: gezonde vastgoedbeleggingen met een maatschappelijk verantwoord karakter”.

Author SamenInGeld

More posts by SamenInGeld