fbpx Skip to main content

11 augustus 2020

Graag benut SamenInGeld onderstaand nieuws om nog meer te benadrukken dat een Crowdfund investering via SamenInGeld wel goed loopt!

Geen achterstanden en 0% default!

— PERSBERICHT —

Investeerders in crowdfundingleningen wachten steeds langer op hun geld. Bij projecten met een betalingsachterstand wacht een derde van investeerders langer dan 1 jaar op de afgesproken aflossing van de lening. Dit is een verdubbeling ten opzichte van 2 jaar geleden.
Brancheorganisatie Crowdfundmarkt deed onderzoek bij alle AFM geregisteerde crowdfundingplatformen in Nederland, samen goed voor bemiddeling van meer dan 1 miljard euro MKB financiering in de afgelopen vijf jaar.

Het aantal ondernemers met betalingsachterstanden neemt toe. Op dit moment staat nog ruim 24 miljoen euro open ten opzichte van 11 miljoen euro een jaar eerder. Het gaat hier om verwachte aflossingen die al langer dan 45 dagen niet voldaan zijn.
21 miljoen euro aan crowdfundingleningen is reeds definitief afgeboekt als gevolg van faillissementen. De verwachting is dat dit verder zal oplopen als gevolg van de COVID-19 crisis.

Zie ook: www.crowdfundmarkt.nl

— EINDE PERSBERICHT —

Author SamenInGeld

More posts by SamenInGeld