fbpx Skip to main content
Nieuws

Informatieavond donderdag 31 augustus 2017

By 28 juli 2017augustus 2nd, 2020No Comments

Wij brengen uw spaargeld in beweging

SamenInGeld is een uniek concept binnen de financiering van vastgoed. Het gaat hier voornamelijk om panden voor de verhuur aan particulieren, zoals een appartement of studentenhuis, op goede locaties in heel Nederland. Kortgezegd komt het neer op investeren met een overzienbaar risico, door de zekerheid van een hypothecaire lening, tegen een hoger rendement dan bij een gemiddelde financiële instelling.

Hoe werkt het?

Op de website van SamenInGeld staan de actuele crowdfunding projecten gepresenteerd. U kiest een pand naar keuze en bepaald hoeveel u wilt investeren. Het is belangrijk om te weten dat uw geld vast staat voor de looptijd van het project en dat er is keuze uit twee schijven. Afhankelijk van het risicoprofiel varieert de rente van minimaal 4% tot 6%, bij de huidige rentestanden. Daarbij geeft SamenInGeld garantie van betrouwbaarheid en zekerheid door het hypotheekrecht. De lener dient zelf overigens een eigen deel van minimaal 20% in te brengen. Dat biedt nog meer zekerheid op uw investering.

Komt u ook?

Wij vertellen u met plezier meer over deze manier van investeren. U bent daarom van harte welkom op  onze  informatieavond op donderdagavond 31 augustus 2017 om 19:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur) op het kantoor van SamenInGeld in Bilthoven. Aanmelden kan via info@sameningeld.nl. Wij maken er graag met elkaar een interessante avond van. Mogen wij op uw komst rekenen? U bent van harte welkom!

 

 

Author SamenInGeld

More posts by SamenInGeld