fbpx Skip to main content
Nieuws

Informatieavond maandag 25 april 2016

By 2 april 2016augustus 2nd, 2020No Comments

Investeren in vastgoed? Dat kan!

Mét hypothecaire zekerheid én een goed rendement

Eerder dit jaar is ons unieke crowdfundingplatform SamenInGeld gelanceerd; een nieuw concept binnen de financiering van vastgoed. Het gaat hier om panden voor de verhuur aan particulieren, zoals een zorgappartement of studentenhuis, op goede locaties in heel Nederland. Kortgezegd komt het neer op investeren met een overzienbaar risico, door de zekerheid van een hypothecaire lening, tegen een hoger rendement dan (via sparen) bij een gemiddelde financiële instelling.

Komt u ook?

We vertellen u met plezier meer over SamenInGeld. U bent daarom van harte welkom op onze informatieavond op maandag 25 april 2016 om 20:00 uur bij Duo-Visie Assurantiën (Burgemeester de Withstraat 21, 3732 EH De Bilt).

Sleutel tot succes

Als er namelijk steeds meer mensen gaan investeren in SamenInGeld projecten, groeit ook de geloofwaardigheid – en naamsbekendheid – van ons platform. Dit is één van de belangrijkste sleutels voor het succes. Steeds meer mensen zien dan dat er projecten bij SamenInGeld gevuld worden door investeerders uit de crowd. Het is natuurlijk ook heel fijn als u deze nieuwe vorm van investeren doorvertelt. Want alleen samen bereiken we de crowd. Mogen we op uw komst rekenen?

Aanmelden kan eenvoudig via info@sameningeld.nl. Graag tot maandag de 25e!

 

Author SamenInGeld

More posts by SamenInGeld