fbpx Skip to main content

Investeren in vastgoed met hypothecaire zekerheid

Jouw vermogen investeren in vastgoed tegen een aantrekkelijke rentevergoeding.

Investeren in vastgoed met hypothecaire zekerheid

Verkrijg rendement op jouw spaargeld tot wel 9,25% rente

SamenInGeld biedt de actieve particuliere belegger of professioneel belegger de mogelijkheid om te investeren in projecten vanaf € 100.000,- ineens per project. Deze voorwaarde wordt gesteld door de AFM en sluit aan bij de WFT regelgeving.

Ben je op zoek naar een investering voor je vermogen met een laag risico? Bij SamenInGeld investeert je in vastgoed. Je blijft anoniem voor de geldnemer!

Veel geldnemers zijn op zoek naar een financiering van vastgoed met een relatief korte looptijd (één tot vijf jaar en bij uitzondering tot 10 jaar). Bij SamenInGeld worden deze aanvragen gefinancierd door investeerders die daarvoor het recht van eerste hypotheek krijgen. Je investeert in (zakelijk) vastgoed vanaf € 100.000,-.

Investeren in vastgoed is veilig, omdat het een onderpand biedt. Je krijgt altijd het recht van eerste hypotheek op het pand (eventueel met anderen). Er wordt een hypothecaire lening afgesloten, waarbij je een geldnemer steunt bij het financieren van het vastgoed tegen een aantrekkelijke rentevergoeding. De aanvraag van de geldnemer is beoordeeld door de experts van SamenInGeld. Er wordt gekeken naar onder andere de waarde van het pand ten opzichte van de leensom (LTV), de staat en de huurwaarde van het onderpand. Daarnaast wordt natuurlijk ook de vermogenspositie van de geldnemer beoordeeld. De geldnemer legt vaak óók eigen geld in. Afhankelijk van het eigen vermogen, het type vastgoed en de looptijd van de lening wordt de rente vastgesteld. Snelheid en transparantie zijn belangrijk bij SamenInGeld. Wij hechten waarde aan een persoonlijke kennismaking met de geldnemer voordat wij bemiddelen en jij kunt investeren.

Vrijblijvende kennismaking

De voordelen van investeren via SamenInGeld

SamenInGeld biedt extra zekerheid door hypotheekrecht

U kiest zelf uit interessante projecten tegen een aantrekkelijke rente

Investeerders krijgen een hogere rente

Een aanbieding die we U met goedkeuring van de AFM mogen doen

Een rendement zo vast als een huis

Investeren met keiharde cijfers.

Via ons crowdfunding-platform kun je investeren in vastgoedprojecten met hypothecaire zekerheid. Zolang het project loopt, ontvang je hierbij als investeerder een rentevergoeding. Dat geeft financiële rust. Ook gezien het feit dat er altijd een onderpand is. Mocht er onverhoopt iets mis gaan met het pand of met de lener, krijg jij als investeerder als eerste je geld terug. Zelfs voor een eventuele claim van de belastingdienst. Daar ziet de stichting investeerders SamenInGeld via de SamenInGeld werk BV namelijk streng op toe.

Voor investeerders rekenen wij een beheervergoeding. De tarieven voor
beheervergoeding zijn in het eerste jaar 0,055 % per maand en in de daarop volgende jaren 0,025 % per maand.
Deze zijn van toepassing op alle projecten die geplaatst worden na 1 januari 2023.

Kennismaken?

Ben je geïnteresseerd en wil je investeerder worden in projecten van SamenInGeld of wil je meer informatie over investeren, dan kun je contact opnemen per mail info@SamenInGeld.nl of ons bellen op nummer 030-74000035. Een medewerker van SamenInGeld maakt dan een afspraak voor een persoonlijke (live of telefonische) kennismaking, waarin wij onze werkwijze uitleggen.

Je kunt je nu ook registreren als professioneel belegger middels het registratieformulier.

Bij de eerste investering is een bedrag van € 100.000,- minimaal benodigd, daarna geldt een minimum investering van €250.

Ik wil kennismaken

Terugbelverzoek