Skip to main content
Ervaringen

Maandelijks krijg ik nu een mooi bedrag bijgeschreven op mijn E-wallet wat ik dan kan opnemen of weer herinvesteren als ik daar behoefte aan heb.

Ik investeer sinds 2017 bij SamenInGeld. Na de verkoop van mijn onderneming had ik de behoefte om met mijn vermogen een regelmatige geldstroom te hebben zonder al te veel risico te nemen. Het grote voordeel van SIG ten opzichte van andere soortgelijke platformen vind ik dat je hier de keuze hebt om met zeer weinig risico te investeren door in de laagste schijf het vermogen weg te zetten. Maandelijks krijg ik nu een mooi bedrag bijgeschreven op mijn E-wallet wat ik dan kan opnemen of weer herinvesteren als ik daar behoefte aan heb.

In het begin keek ik elke maand de bedragen na, maar inmiddels vertrouw ik erop dat dit goed gebeurt. Tot op heden is dit nog nooit fout gegaan. In mijn dagelijks werk als financieel adviseur heb ik met regelmaat klanten van mij ook de tip gegeven om te gaan investeren bij SIG en tot op heden heb ik van hen ook alleen maar positieve verhalen teruggekregen, wat mij ook weer blij maakt, want ik gun iedereen meer dan 0,01% rente op een spaarrekening.

Jan-Willem.

Author SamenInGeld

More posts by SamenInGeld