fbpx Skip to main content
Nieuws

Nieuwe keuze: uitgesteld betalen

By 14 januari 2017augustus 2nd, 2020No Comments

Waar velen van onze investeerders – en ook potentiële investeerders –  om hebben gevraagd is vanaf nu beschikbaar op ons platform!

Zij hebben aangegeven dat hun geld voor hen te lang zonder rente al bij SamenInGeld staat voordat de funding is voltooid en de rentedragende hypotheek is gevestigd. Dit zorgt dus voor een ongewenst rente-gat.

Dit hebben we opgelost met een nieuwe keuzeknop in het betaalproces: Uitgesteld betalen. De oude keuze van direct betalen laten we intact wan
t we horen ook van investeerders dat keuze wenselijk is.


Wat houdt uitgesteld betalen precies in?

Als u kiest voor uitgesteld betalen doet u een investering met de belofte deze pas te betalen na een oproep daartoe van SamenInGeld. Deze oproep komt pas op het moment dat het gevraagde bedrag in zijn geheel is geïnvesteerd door de crowd.

De oproep sturen wij per mail met een link naar onze betaalpagina op de site waar er keuze is om te betalen met IDEAL of vanuit uw eigen e-Wallet, waar u wel zorg heeft te dragen dat er dan wel genoeg tegoed op staat.

Kortom: SamenInGeld, dé financiële start-up, brengt uw geld in beweging, transparant en in uw belang. Want wij werken volgens het principe betaalde rente is ook de te ontvangen rente, zonder tussenstations zoals tijd en afdracht.

Author SamenInGeld

More posts by SamenInGeld