fbpx
Nieuws

SamenInGeld genomineerd voor de Generali AM innovatieprijs

By 28 juli 2015augustus 2nd, 2020No Comments

SamenInGeld is één van de vier genomineerden!

De verzekeringsbranche is en blijft duidelijk in beweging. Ook dit jaar ontving de organisatie van de Generali AM innovatieprijs uiteenlopende innovaties. De onafhankelijke selectiecommissie heeft hieruit vier inzendingen genomineerd. De beste innovatie wordt beloond met een geldprijs van € 7.500,-. Tijdens de AMdag op 17 november wordt de winnaar van de Innovatieprijs 2015 bekendgemaakt.

 

Jaap Oudijk, als directeur bij Generali verantwoordelijk voor het directe kanaal en tevens voorzitter van de selectiecommissie, geeft aan dat het voor de selectiecommissie weer wikken en wegen was: “Je moet de innovaties altijd in het licht zien van de betreffende organisatie. Grotere organisaties kunnen mogelijk meer omvangrijke innovaties realiseren omdat ze meer medewerkers en middelen vrij kunnen maken. Tegelijkertijd verdienen ook kleinschaliger initiatieven een podium. Wij proberen hier ieder jaar weer een goede mix in te vinden. Tenslotte willen we de hele branche inspireren om te blijven innoveren.”

Dit zijn de genomineerden voor de innovatieprijs:

De genomineerden voor de Generali AM Innovatieprijs 2015 zijn:

  • Edmond Halley Pensioenmanagement met ‘KnowHow leren & financieelvakweb.nl’
  • Ludwig FP met ‘Pro Deo Planner’
  • SamenInGeld met ‘Crowdfunding 2.0’
  • Westenburg Assurantiën met ‘Online rijsimulatie voor buschauffeurs’

Meer informatie over de genomineerden vindt u op www.generali-am-innovatieprijs.nl. Een onafhankelijke en deskundige jury, bestaande uit onder andere vertegenwoordigers uit de branche (zoals bestuurders van de Adfiz en NVGA), wetenschap en de sponsoren van deze prijs, kiest de prijswinnaar.

Author SamenInGeld

More posts by SamenInGeld