fbpx Skip to main content
Nieuws

Slim Geld Investeren: samen bouwen aan groei

By 28 juli 2016augustus 2nd, 2020No Comments

Iedereen weet dat je tegenwoordig van de bank geen tot weinig rente op je geld krijgt. Sterker nog, er gaan stemmen op dat er een tijd komt dat we moeten gaan betalen om geld op de bank te mogen laten staan. Wij denken dat dit beter en slimmer kan.  Er zijn natuurlijk diverse mogelijkheden om in te investeren. Van aandelen tot handelen in Forex, van beleggingsfondsen tot investeren in startups. Elk heeft zo zijn eigen risicoprofiel en mogelijke rendementen.

Investeren in vastgoed is één van de mogelijkheden die veel kansen biedt. Binnen de vastgoedwereld bestaan er verschillende mogelijkheden tot investeren. Van korte tot langere termijn, van laaggeprijsde panden tot duurdere woningen. Van het zelf investeren in een woning voor de verhuur tot het samen met anderen investeren in één winstgevend project.

Samen bouwen aan groei

www.slimgeldinvesteren.nl en SamenInGeld werken nauw samen met mensen die het interessant vinden om deel te nemen aan projecten in vastgoed. Beide bedrijven werken heel verschillend en hebben de handen ineen geslagen.

Daarom lijkt het ons de moeite waard om je op een informatiebijeenkomst te vertellen welke mogelijkheden je zoal hebt om je spaargeld nuttig en met een prima rendement te investeren. Op dinsdag 21 juni 2016 ben je van harte welkom op onze informatieavond in Amersfoort-Noord, Peer! Maanlander 14a in Amersfoort.

Programma

19.30 uur: ontvangst en om 20.00 uur: start van de bijeenkomst

20.05-20.45 uur: Saskia Bussink over het cashflowkwadrant en op welke manieren je financieel vrij(er) kunt worden. De mogelijkheid tot investeren in interessante woningprojecten in Engeland.

Angelique Kalverda over het crowfundingplatform SamenInGeld en de mogelijkheid tot het investeren in woningprojecten in Nederland.

21.15-22.00: uur afsluiting en gelegenheid tot het stellen van vragen.

Mogen we op je komst rekenen? Je bent van harte welkom!

Aanmelden

Aanmelden kan via slimgeldinvesteren.nl/ en het formulierop de website van Slim Geld Investeren. Na je aanmelding sturen we je een bevestiging via de mail.

Let op! De avond is gratis. Belangrijk om te vermelden is, dat wij een ‘no show fee’ hanteren van €25 ex. btw als we uiterlijk 24 uur vooraf geen afmelding van je hebben ontvangen. Natuurlijk mag er altijd iemand anders in jouw plaats komen.

Author SamenInGeld

More posts by SamenInGeld