Skip to main content
Nieuws

Vragen naar zekerheid

Structuur van voortbestaan van betalingsverplichting en behandeling rechten van SamenInGeld investeerders.

Naar aanleiding van het per direct stoppen van het crowdfunding platform Regiofund heeft SamenInGeld veel vragen ontvangen ten aanzien van een aantoonbare strategie heeft voor wanneer het platform onverwacht zou stoppen. Hoe zijn dan de rechten en plichten  richting investeerders vastgelegd? Al vanaf de start is in de gehele structuur van de Stichting Investeerders SamenInGeld, de SamenInGeld werk bv, de betaal dienstverlener Intersolve en de notaris dit vastgelegd.

Voor ons, als platform, was het zo vanzelfsprekend dat wij het ingericht hebben met het belang van de investeerders voorop, dan wij dit niet eerder inzichtelijk hebben gemaakt aan u als investeerder.

Wat wij nu hebben toegevoegd is een verklaring, opgesteld door de accountant. Hierin is vastgesteld dat het onder de huidige inrichting mogelijk en betaalbaar is om het beheer van de rechten die voortvloeien uit de hypotheek èn het uitvoeren van de maandelijkse betalingen van rente en aflossing overgenomen kan worden door het accountantskantoor op het moment dat de SamenInGeld werk bv stopt.

Voor de complete verklaring verwijzen wij u naar de  link  elders op deze site.

AANPASSING: Per 2021 werkt SamenInGeld niet meer met betaaldienstverlener Intersolve zoals hierboven stond vermeld, maar met Online Payment Platform (OPP).

Author SamenInGeld

More posts by SamenInGeld