fbpx Skip to main content
Nieuws

Zomer & Herfst actie 2018

Ben (of word) jij die Ambassadeur van SamenInGeld die nieuwe investeerders enthousiast wil maken voor SamenInGeld.

Wij zijn gestart met de zomer & herfst actie: Ontvang €25 voor iedere nieuwe investeerder die je aanbrengt en waarmee je samen in hetzelfde project investeert.
Wanneer je als ambassadeur minimaal 10 nieuwe investeerders aanbrengt, ontvang je een speciale bonus van SamenInGeld van €50 (eenmalig), naast de €25 die je ontvangt per nieuwe investeerder, waarmee je samen in het zelfde project investeert.

Wij rekenen het even voor: Wanneer je 10 mensen zo ver krijgt dat zij een investering doen samen met jou in het zelfde project, is je rendement 10x €25 + 1x €50 = €300 op een investering van 10x €250. Dit naast de reguliere rente die je ontvangt over de investering van totaal €2.500 in de projecten. Dat is 12% extra.

Op het moment dat je als ambassadeur van SamenInGeld samen met een nieuwe investeerder in hetzelfde project hebt geïnvesteerd, stuur je een mail naar info@sameningeld.nl met daarin de volgende gegevens:
– voor- en achternaam van ambassadeur en nieuwe investeerder
– welk project

N.B.:
SamenInGeld gaat alleen over tot uitbetalen als een project succesvol gefund is en de hypotheek gevestigd is bij de notaris.
Om in aanmerking te komen, dient jullie investering plaats te vinden in de periode dat de actie loopt.

De actie loopt zolang er budget is, doch uiterlijk tot 21 december 2018.

Author SamenInGeld

More posts by SamenInGeld