fbpx Skip to main content

Investeren in vastgoed middels Crowdfunding

Dat is investeren met een gerust hart

Breng jouw spaargeld in beweging

SamenInGeld

We bieden meer zekerheden ten opzichte van andere crowdfunding-platforms. Zo bieden we hypothecaire zekerheid waarbij de investeerder het eerste recht op teruggave heeft wanneer er financiële onzekerheid ontstaat. Eerder zelfs nog dan de belastingdienst. Ook verstrekken we niet meer dan 80% van de marktwaarde in verhuurde staat als lening. De geldlener dient bij ons zelf minimaal 20% in te leggen. Hier kunnen wij van afwijken en tot 90% financieren. Dit deel van de financiering boven 80% van de waarde kan worden aangevraagd indien de geldlener kan aantonen dat hij/zij voldoende zekerheid kan bieden voor verstrekking van een hogere financiering.

Luuck Kalverda

“Als hypotheekadviseur en ondernemer bij Duo-Visie Assurantiën ontdekte ik de behoefte aan hypotheken ten behoeve van de aankoop, herfinanciering en renovatie van panden voor particuliere verhuur. Het viel me op dat steeds minder banken hier hypotheken voor verstrekten waardoor ook hypotheekadviseurs hun cliënten minder goed konden helpen. Zo ontstond het idee voor SamenInGeld.”

Gijs van der Woude

“Hoe komt een ondernemerscoach en teamontwikkelaar terecht bij SamenInGeld? Goede vraag, simpel antwoord: ik word gewoon heel enthousiast van alle mogelijkheden die crowdfunding biedt. Zelf was ik al een tijd op zoek naar goede initiatieven om in te investeren. Toevalligerwijs liep ik Luuck tegen het lijf en raakten we hierover aan de praat. Zo begon het allemaal te rollen. We bedachten een businessplan, regelde financiering en sloten alles kort met de AFM. Wist je trouwens dat het minder risicovol is dan beleggen?

Unieke voordelen van SamenInGeld

  • Hypothecaire zekerheid
  • Interessante projecten
  • Hogere rente
  • Goedkeuring van AFM
  • Looptijd 1 tot 10 jaar
  • Tot 90% financiering mogelijk
  • Honderden potentiële investeerders
  • Contact met een expert

Het laatste nieuws

Nieuws

Een huisje in Cadzand kost deze zomer € 2800 per week

We mogen weer zonder beperkingen op reis, maar toch kiezen meer Nederlanders voor een vakantie…
Nieuws

Populariteit van crowdfunding nam ook in 2022 weer flink toe

https://www.trouw.nl/duurzaamheid-economie/populariteit-van-crowdfunding-nam-ook-in-2022-weer-flink-toe~b348740c/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F
Nieuws

Geen gedoe bij de bank: crowdfunding neemt enorme vlucht

https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2474456-geen-gedoe-bij-de-bank-crowdfunding-neemt-enorme-vlucht  

SameninGeld B.V. heeft een vergunning van de AFM als aanbieder van krediet (registratienummer 12042467), alsmede een ontheffing voor het bemiddelen in opvorderbare gelden (registratienummer 19000052). SamenInGeld B.V. heeft een vergunningsaanvraag als crowdfunding dienstverlener ingediend bij de AFM.

Ik wil investeren

Ik wil investeren

Ik wil financieren

Ik wil financieren