Skip to main content

Investeren in vastgoed middels Crowdfunding

Dat is investeren met een gerust hart

Breng jouw spaargeld in beweging

SamenInGeld

We bieden meer zekerheden ten opzichte van andere crowdfunding-platforms. Zo bieden we hypothecaire zekerheid waarbij de investeerder het eerste recht op teruggave heeft wanneer er financiële onzekerheid ontstaat. Eerder zelfs nog dan de belastingdienst. Ook verstrekken we niet meer dan 80% van de marktwaarde in verhuurde staat of vrije verkoopwaarde, maar altijd de laagste van deze twee. De geldlener dient bij SamenInGeld zelf minimaal 20% in te leggen. Hier kunnen wij van afwijken en tot 90% financieren. Dit deel van de financiering boven 80% van de waarde kan worden aangevraagd indien de geldlener kan aantonen dat hij/zij voldoende zekerheid kan bieden voor verstrekking van een hogere financiering. Deze omschrijving is van toepassing voor residentiële woningen.

Luuck Kalverda

“Als hypotheekadviseur en ondernemer bij Duo-Visie Assurantiën ontdekte ik de behoefte aan hypotheken ten behoeve van de aankoop, herfinanciering en renovatie van panden voor particuliere verhuur. Het viel me op dat steeds minder banken hier hypotheken voor verstrekten waardoor ook hypotheekadviseurs hun cliënten minder goed konden helpen. Zo ontstond het idee voor SamenInGeld.”

Gijs van der Woude

“Hoe komt een ondernemerscoach en teamontwikkelaar terecht bij SamenInGeld? Goede vraag, simpel antwoord: ik word gewoon heel enthousiast van alle mogelijkheden die crowdfunding biedt. Zelf was ik al een tijd op zoek naar goede initiatieven om in te investeren. Toevalligerwijs liep ik Luuck tegen het lijf en raakten we hierover aan de praat. Zo begon het allemaal te rollen. We bedachten een businessplan, regelde financiering en sloten alles kort met de AFM. Wist je trouwens dat het minder risicovol is dan beleggen?

Unieke voordelen van SamenInGeld

  • Hypothecaire zekerheid
  • Interessante projecten
  • Hogere rente
  • Goedkeuring van AFM
  • Looptijd 1 tot 10 jaar
  • Tot 90% financiering mogelijk
  • Honderden potentiële investeerders
  • Contact met een expert

Het laatste nieuws

Nieuws

Tijdens Hemelvaart op 9 mei 2024 en vrijdag 10 mei 2024 zijn wij gesloten.
Nieuws

Private huursector zorgt voor nieuwe woningen

Het aantal huurwoningen dat in private handen is, is in 2021 en 2022 met 67.000…
Nieuws

ABN Amro: Huizenprijzen stijgen dit jaar met 6 procent en volgend jaar met 5 procent

ABN Amro verhoogt haar huizenprijsvoorspellingen voor 2024 en 2025 naar respectievelijk 6 en 5 procent…

SamenInGeld B.V. heeft een vergunning van de AFM als aanbieder van krediet (registratienummer 12042467), alsmede een vergunning als crowdfundingdienstverlener als bedoeld in artikel 12 van de Crowdfunding Verordening met nummer 32000028.

Ik wil investeren

Ik wil investeren

Ik wil een financiering

Ik wil een financiering